2020!

Beste speler, ouder, sympathisant,

2019 heeft intussen plaats gemaakt voor het magische 2020. Vanuit het Marke-Webis bestuur wensen we jullie allemaal het allerbeste voor 2020 toe. We wensen elk van jullie een sportief jaar met veel vreugdevolle momenten en we hopen dat heel wat van die momenten zwart-groen ingekleurd gaan zijn.

Dit weekend gaat de competitie opnieuw van start met op zondag reeds een klepper van formaat. Op zondag 12/01 om 17u staat in Liga B de derby "MWB A - Lendelede' op het programma (sporthal te Marke). Allen daarheen voor een avond vol sport en ambiance!

Graag zetten we eveneens een aantal activiteiten in de kijker:

Naar aloude jaarlijkse traditie houdt de jeugd van VT Marke-WeBis ook dit jaar weer hun grootse pannenkoekenverkoop. Vorig jaar hebben we de kaap van de 1000 kg gehaald. Vanzelfsprekend streven we ook dit jaar naar dit mooie ronde getal (6.5€/kg, voorverkoop tot 08/02).

Daarnaast kunnen jullie ook een gokje wagen op de 2de ronde van de competitie in onze pronostiekwedstrijd.

Meer info betreffende deze initiatieven volgt.

Laat ons er samen opnieuw een fijn volleybaljaar van maken!

Het MWB bestuur.

Steun uw team met Trooper
Gratis jouw MWB volleyclub steunen bij online shoppen voor de Sint, Kerst of eindejaarsperiode?

Hoe kan dat?

Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

- Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, https://trooper.be/markewebis
- Op deze pagina staan links naar webshops (Bol, Dreamland, Decathlon, Coolbleu, Mediamarkt, Collishop,... en vele meer).
- Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
- De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Typ effe je mailadres als je wil weten hoeveel jouw aankoop exact zal opleveren. Als je ook je naam ingeeft, weet ook VT Marke WeBis dat je hen steunt. Wat je koopt, blijft geheim natuurlijk!
- Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Dus denk aan je favoriete club bij toekomstige online bestellingen en help ons gratis onze clubkas spijzen!!

MWB dankt u!

 


Marke-Webis behaalt na een wedstrijd vol ups en downs een 3-2 overwinning vs Amigos Van Pelt Zoersel.


Woensdag 25/09 moest de Marke-Webisfamilie na een ongelijke strijd, veel te vroeg afscheid nemen van Loys. Echtgenote van Dieter Rigole, schoondochter van Johan Rigole. Wij wensen vrienden en familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.


Naar jaarlijkse gewoonte houdt Marke-Webis zijn fameuze Spaghetti-avond.

De spaghetti-avond gaat terug door op 18/10 in de porseleinhallen te Wevelgem. De deuren gaan open om 19. Dat de organisatie ervan is van vitaal beland voor de werking van onze club. Met zijn 4 seniorenploegen en 6 jeugdploegen hoeft geen betoog. Steun daarom onze club en verblijdt ons met uw komst.

Jaar na jaar proberen wij ook ongeveer 600 prijzen te verzamelen voor onze beroemde Tombola.

Niet zo’n evidente opdracht. Daarom rekenen wij op jullie steun bij de inzameling. 

Prijzen mogen afgegeven worden in de Vlaschaard op de wedstrijden of geplaatst worden in ons lokaaltje achter de bar of worden na afspraak eventueel opgehaald.

Wanneer IEDEREEN zijn steentje bijdraagt maken we van onze jaarlijkse spaghetti-avond alweer een spetterend succes!


Marke-Webis Liga B bekert verder na een moeizame eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Na een felbevochten vijfsetter tegen VTI SafeSign Hasselt, trok Marke-Webis het laken naar zich toe en eindigde met een 3-2 thuisoverwinning.

Tot tweemaal toe kwam Marke-Webis op voorsprong in sets, maar telkens stelde een stug en moedig Hasselt gelijk. In de vijfde set stelde Marke-Webis uiteindelijk orde op zaken en brak de veer bij Hasselt.

Onder het motto: "Moeilijk gaat ook", bekert Marke-Webis verder.

Setstanden: 25/16, 18/25, 25/19, 22/25, 15/5


Welkom op de vernieuwde website van Marke-Webis. We gaan er ook dit seizoen weer keihard tegenaan op alle niveau's en dit in een nieuw kleedje. Na het succes van de Kick-Off, zijn we stillaan klaar voor de start van de competitie 2019-2020. Zoals elk jaar zijn we weer van plan er een succesvol seizoen van te maken. Van de kleinsten tot Liga B, allen staan te springen om in actie te treden.

Wij willen al op voorhand de talrijke vrijwilligers, leden en spelers danken voor hun inzet tijdens het komend seizoen. Contacteer ook gerust een Marke-Webis medewerker als je je geroepen voelt om je te engageren in onze werking. Van toogmedewerker naar markeerder tot ploegbegeleider. We kunnen elke helpende hand gebruiken!

Marke-Webis Liga B trekt zijn seizoen op gang op 06/10 in eigen huis. Daar zullen ze AMIGOS VAN PELT SINT-ANTONIUS ZOERSEL A recht in de ogen kijken. Het wordt meteen een harde noot om te kraken. Met een ploeg die in de breedte serieus versterkt is, mikt onze Liga-ploeg toch op een plekje in de top van het klassement. Met de komst van degradant Guibertin en enkele duidelijk versterkte teams, belooft de competitie zeer interessant om volgen.

Marke-Webis draagt respect hoog in het vaandel. Daarom steunt het ook dit seizoen de Respect-campagne.

Met de campagne roepen we sporters en supporters op tot respect voor alle betrokkenen bij het sporten: zaal-en onderhoudspersoneel, baliepersoneel, medewerkers sportdienst, trainers, bestuursleden en vrijwilligers.

Om de campagne te doen slagen rekenen we op een sterke ondersteuning van jullie, van elke vereniging, elk bestuurslid, elke trainer, elk lid, elke supporter.

Bekijk ook het campagnefilmpje via ondertaande link

Campagnefilm Respect

SponsorsCafé De LocoGullegem - Heule


 

 

© 2019, website powered by Twizzit.com