Nieuws


Komende zondag geeft ons Liga B-team partij aan Axis Guibertin. Het wordt alvast geen makkie, maar in Marke kan het altijd spoken. De mannen van Kris Tanghe beleven een wispelturig seizoen met hoogtes en laagtes. Na de onverwachte nederlaag tegen Thimister, zinnen de groen-zwarte op revanche. In het verleden heeft de ploeg al bewezen dat het elke ploeg in de liga aankan.
Afspraak zondag 1 maart 17uur @sporthal Marke

Zaterdagavond ging Marke-Webis onverwacht lopen met de overwinning tegen leider Knack Roeselare. In de eerste set had het er nochtans alle schijn van dat het weer een Knack-avondje zou worden maar de troepen van Jelle tekenden vanaf set twee wel present en namen de wedstrijd over. Met knap strijdvolley en teamwork namenze uiteindelijk de overwinning en 3 belangrijke punten mee naar huis. eindstand 1-3


Marke-Webis trok en een sfeervolle sporthal vlot het laken naar zich toe in een steeds weer leuke streekderby.
setstanden: 25-21, 25-18 en 25-15. Hiermee behoudt Marke-Webis aansluiting met de top 5 en kan het met vertrouwen de terugronde aanvatten.Omdat onze sportclub niet kan bestaan zonder zijn talrijke vrijwilligers, willen wij bij dit jaarbegin nogmaals elke vrijwilliger stuk voor stuk bedanken voor zijn steentje die hij of zij bijdraagt!

Bedankt vanwege het bestuur!Beste speler, ouder, sympathisant,

2019 heeft intussen plaats gemaakt voor het magische 2020. Vanuit het Marke-Webis bestuur wensen we jullie allemaal het allerbeste voor 2020 toe. We wensen elk van jullie een sportief jaar met veel vreugdevolle momenten en we hopen dat heel wat van die momenten zwart-groen ingekleurd gaan zijn.

Dit weekend gaat de competitie opnieuw van start met op zondag reeds een klepper van formaat. Op zondag 12/01 om 17u staat in Liga B de derby "MWB A - Lendelede' op het programma (sporthal te Marke). Allen daarheen voor een avond vol sport en ambiance!

Graag zetten we eveneens een aantal activiteiten in de kijker:

Naar aloude jaarlijkse traditie houdt de jeugd van VT Marke-WeBis ook dit jaar weer hun grootse pannenkoekenverkoop. Vorig jaar hebben we de kaap van de 1000 kg gehaald. Vanzelfsprekend streven we ook dit jaar naar dit mooie ronde getal (6.5€/kg, voorverkoop tot 08/02).

Daarnaast kunnen jullie ook een gokje wagen op de 2de ronde van de competitie in onze pronostiekwedstrijd.

Meer info betreffende deze initiatieven volgt.

Laat ons er samen opnieuw een fijn volleybaljaar van maken!

Het MWB bestuur.


Gratis jouw MWB volleyclub steunen bij online shoppen voor de Sint, Kerst of eindejaarsperiode?

Hoe kan dat?

Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

- Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, https://trooper.be/markewebis
- Op deze pagina staan links naar webshops (Bol, Dreamland, Decathlon, Coolbleu, Mediamarkt, Collishop,... en vele meer).
- Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.
- De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Typ effe je mailadres als je wil weten hoeveel jouw aankoop exact zal opleveren. Als je ook je naam ingeeft, weet ook VT Marke WeBis dat je hen steunt. Wat je koopt, blijft geheim natuurlijk!
- Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Dus denk aan je favoriete club bij toekomstige online bestellingen en help ons gratis onze clubkas spijzen!!

MWB dankt u!

 

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Marke-Webis dankt u om de tijd te nemen om onze website te bezoeken.


Marke-Webis is een Zuid-Westvlaamse volleybalclub ontstaan uit een fusie van volleybalclub Marke met volleybalclub Wevelgem-Bissegem. 

De club focust zich op herenteams in zowel de jeugreeksen als de seniorenreeksen. Marke-Webis hanteert de pyramide-filosofie. De club richt zich op een gezonde onderbouw die zorgt voor een doorstroming naar uiteindelijk het fanion-team dat momenteel acteert aan de top in Liga B.

Dankzij deze gezonde visie kunnen jeugdspelers binnen de club doorstromen naar elk mogelijk team dat binnen de mogelijkheden ligt.

Het credo dat de club hanteert is dan ook: "One Team"

Het Bestuur

© 2019, website powered by Twizzit.com